Usi de garaj Iasi, Vaslui

Bine ai venit la Soare Industrial, cel mai de încredere montator de uși de garaj.

 Dacă îți dorești o soluție sigură, elegantă și durabilă pentru garajul tău, ai ajuns în locul potrivit. Oferim servicii în judetele Iași și Vaslui.

Usa garaj sectionala

Se monteaza in interiorul garajului.

Sunt fabricate din panouri tip sandwich termoizolate cu spuma poliuretanica cu grosime totala de 40 mm. Colile din otel folosite la confectionarea usi de garaj, sunt galvanizate si vopsite in camp electrostatic. Aceste tratamente protejeaza suprafata impotriva umezelii, ploii sau zapezii. De asemenea aceasta solutie tehnologica asigura si o buna izolatie termica si fonica.

Usa garaj tip rulou

Se monteaza in exteriorul garajului.

Sunt fabricate din lamele de aluminiu cu inaltimea de 70 mm, injectate la interior cu spuma poliuretanica fara CFC care asigura izolarea termica.

Deschiderea si inchiderea este asigurata de un motor tubular electric; in caz de intrerupere a curentului sunt prevazute cu sistem de deschidere manuala.

Vrei o usa de garaj in Iasi sau Vaslui?

Caracteristici si Beneficii

culori diverse

Culori Diverse

Oferim o gamă variată de culori și finisaje, astfel încât să poți alege ușor ușa de garaj care sa se potrivească perfect cu designul exterior al casei tale.

img 20240409 115632

Integrare Automatizare

Cu integrarea automatizării pe același buton cu poarta, vei beneficia de o experiență simplificată și intuitivă, controlând atât ușa de garaj, cât și poarta de acces cu o singură apăsare de buton.

door icon 126434

Integrare Ușă Pietonală

Oferim opțiunea de integrare a unei uși pietonale în ușa de garaj sectionala, pentru acces convenabil în garaj, fără a fi nevoie să deschizi întreaga ușă.

telefon mobil

Deschidere din Telefon

Cu tehnologia avansată, poți controla și monitoriza ușa de garaj direct de pe telefonul tău, aducând un nivel suplimentar de comoditate și securitate în viața ta.

img 20240409 115632

Intrebari si raspunsuri

O lista cu cele mai frecvente intrebari primite de la clienti.

Desigur, orice usa de garaj se poate automatiza. Noi recomandam deschiderea din aceiasi telecomanda a usii de garaj si a portilor.

Costul unei usi de garaj se face in functie de mai multi factori:

– tipul usii de garaj: usa de garaj sectionala sau tip rulou (usa de tip rulou este putin mai ieftina)

– dimensiune: cu cat este mai mare cu atat costa mai mult

– culoare: anumite culori costa mai mult

– optionale (usa pietonala incorporata, geamuri incorporate)

– automatizare (usile de garaj fara automatizare sunt mai ieftine)

In marea majoritate a cazurilor montajul este inclus in pret, asa si este de preferat. 

Alegerea se face in functie de fiecare garaj in parte. 

– Usa de garaj sectionata se monteaza la interior, ceea ce inseamna ca trebuie mai mult spatiu in interior, deasupra usii. 

– Usa de garaj tip rulou se monteaza la exterior, ceea ce inseamna ca trebuie mai mult spatiu la exterior deasupra usii, cat si suparafata complet plana pe toate laturile.

Vrei o usa de garaj in Iasi sau Vaslui?

Suna si cere o oferta!