Despre noi

SOARE INDUSTRIAL SRL este partener oficial BFT si suntem mandri sa va oferim servicii complete de fabricare, montaj si automatizare a portilor metalice.

Cu o experienta vasta suntem singurii de pe piata care va pot asigura toate aceste servicii integrate, pentru o experienta completa si fara griji.

Suntem parteneri oficiali BFT, o companie cu o istorie indelungata in domeniul sistemelor de control pentru accesul automatizat si securizat. Fondata in 1981, BFT a evoluat de-a lungul anilor, devenind un nume de referinta in industria portilor automate.

BFT este prezent in peste 120 de tari prin intermediul unei retele de 530 distribuitori la nivel mondial.

De la portile rezidentiale pana la cele comerciale sau industriale, BFT ofera o gama variata de solutii, adaptate pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte. 

Fiind lideri in domeniu, BFT a dezvoltat parteneriate importante cu companii din intreaga lume, consolidandu-si pozitia ca un furnizor de incredere in industria portilor automate.

Echipa Soare Industrial – Parteneri Oficiali BFT, Experti in Porti Automate

Viziunea noastra:

Sa transformam modul in care oamenii acceseaza spatiile, oferind solutii automate inovatoare, securizate si usor de utilizat.

Valorile in care credem: