Servicii

Proiectare si montaj porti automate

Doar cu o proiectare adecvata, se obtin solutii personalizate, adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client, garantand ca portile automate culisante sau batante vor fi o investitie valoroasa si strategica pentru orice proprietar.

porti automate soare industrial

Fabricare, transport si montaj

ALL INCLUSIVE !!! Venim cu serviciu complet de fabricare, montaj si automatizare porti automate metalice. Nu trebuie decat sa alegeti modelul dorit iar noi ne ocupam de restul.

Automatizare porti

Indiferent daca aveti nevoie de porti automate rezidentiale, comerciale sau industriale, suntem aici sa va oferim solutii adaptate nevoilor dumneavoastra specifice.

Reparatii si intretinere automatizari BFT si Ditec

montaj porti automate

Oferim si servicii de service, reparatie, mentenanta si intretinere la automatizarile BFT si Ditec.

Intrebari frecvente

Daca spatiul destinat portii de acces permite amplasarea, atunci poarta culisanta reprezinta solutia tehnica mai fiabila si rezistenta.

Principalele avataje ale portilor culisanta sunt: costul de intretinere si automatizare mai redus; rezistenta mai mare in timp, mai mare stabilitate la actiunea vantului, mai putine piese mecanice in miscare. 

Ca si in cazul masinilor se recomanda o marca cat mai cunoscuta, cand alegeti un producator cunoscut aveti certitudinea ca se vor gasi piese de schimb si accesorii dedicate pentru kit-ul de automatizare. 

Trebuie retinut ca marca in sine conteaza mai putin, cel mai important lucru este maniera in care s-a efectuat montajul. 

Un produs de top poate functiona groaznic daca nu este montat corect.

Alegeti kit-ul de automatizare a portilor un functie de necesitati; numar de deschideri pe zi, greutatea portilor, alimentare cu cablu sau panou solar, prezenta limitatorilor mecanici, modalitatea de control a automatizarii (aplicatie pe telefon, apel telefonic, buton in casa etc.) 

Montajul unui sistem de porti automate in REGIM PROPRIU are avantajul pretului redus dar si foarte multe dezavantaje: pierderea garantiei, daca nu ati mai facut asta garantat nu veti sti toate micile detalii care trebuie luate in considerare si pe care nimeni nu le va spune.

Cand se apeleaza la o FIRMA SPECIALIZATA aveti garantia ca stiu cum se monteaza corect un sistem, vor alege sistemul potrivit nevoilor fiecarui client tinand cont de mai multi factori (pozitia portilor, montajul portilor, buget alocat etc.) .

Modul WI-fi gratis


This will close in 12 seconds

Scroll to Top